EMU-omröstning på länets sjukhus på söndag

Folkomröstningen till EMU sker ju den 14 september, men redan på söndag får patienter på länets sjukhus säga sitt i frågan.
Den som ska rösta på något av sjukhusen måste ha med sig röstkort och legitimation. Vallokalerna på sjukhusen i Motala, Linköping och Norrköping har öppet två timmar på söndag. Universitetssjukhuset i Linköping har öppet för folkomröstning söndagen den 7 september, klockan 14.00-16.00, i Meditrinasalen (vid kafeterian i huvudblocket). Vrinnevisjukhuset i Norrköping har öppet för folkomröstning söndagen den 7 september, klockan 10.00-12.00, i Glasrummet (vid matsalen). Lasarettet i Motala har öppet för folkomröstning söndagen den 7 september, klockan 13.30-15.30, på Meditrina (vid sjukhusentrén till hus A). Närsjukvården i Finspång har öppet för folkomröstning söndagen den 7 september, klockan 14.00-15.00 i Väntrummet, plan 4 (f d team Östers väntrum).
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".