Helen Thorold. Foto: Norrköping Dolphins.
Basket

Förlust för Dolphins mot Mark

Det blev förlust för Norrköping Dolphins i Kinnahallen i går. Matchen slutade med 93-90 till segraren Mark.

- Jag tyckte vi hade matchen men ett par misstag utav oss och det är deras match, så det är surt, säger Dolhpinsspelaren Helen Thorold.

Det började inte så bra för er, ni missade ganska mycket i början. Sedan i andra halvlek så svängde det över till er fördel.

- Ja, vi var förberedda på pressen men inte redo att jobba på det sättet som vi har pratat om. Men det fixade till sig sedan i slutet så jag tyckte vi löste det ganska bra. Vi fick ett par fria lay ups, men vi hade lite oflyt med lay upsen och missade dem. Lite mer fokus från vår sida och vi hade inte hamnat i den här situationen, säger Helen Thorold.

För din egen del så gick det väl ganska bra i den andra halvleken, du satte 5-3 i den andra och tredje perioden. Hur kändes det?

- Det är skönt när skotten sitter, men man är inte nöjd med det efter en sådan här förlust ändå så det spelar ingen roll, säger Helen Thorold

Kristoffer Lidén
kristoffer.liden@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista