östergötland

Välkommen till vår nya sida

I dag lanserar Sveriges Radio Östergötland sin nya sajt. Det ska bli lättare att lyssna på radio på webben och det ska också bli lättare att hitta innehållet med en ny söktjänst.
– Vår nya sajt medför att det blir mer översiktligt för lyssnaren att ta del av allt det material Sveriges Radio gör, säger kanalchef Peter Weyde.

Sajten har ett nytt sidhuvud med ny navigation och ny sidfot. Dessutom har vi ändrat webbadressen från sr.se till sverigesradio.se.

-- Oerhört positivt som absolut nödvändigt. Detta för att ge våra lyssnare en bättre som mer detaljerd service. Den gamla sajten uppfyllde inte kraven man bör ställa på ett mediaföretag i allmänhetens tjänst år 2010, säger Weyde.

Vad är det nya för besökaren?
-
- Mångfalden och bredden! Sveriges Radio producerar 270 000 timmar radio per år. Vi arbetar med en enorm bredd i utbudet, från klassisk musik till lokala nyheter, från radioteater till sportbevakning, från smalare kultur till bredare event. Att Sveriges Radio sätter större fokus på just ljudet och ljudproduktioner är också något jag inte kan undgå att lyfta, säger Peter Weyde.

Ytterligare förändringar kommer i ett antal senare steg under våren.

Vad tycker du om nya sverigesradio.se? Kommentera!