Olaga hot och grov misshandel

Två 17-åringar utsattes natten till idag för grovt olaga hot i Norrköping. Och på Skänninge marknad misshandlades en 25-åring grovt.

Det var när pojkarna promenerade på Ljuragatan i Norrköping som en bil stannade och en man klev ur bilen med pistol riktad mot pojkarna. Pojkarna sprang då från platsen. De blev chockade och tillkallade polis efter en halvtimme. Ingen är gripen för hotet.

Och på Skänninge marknad har det inatt varit relativt lugnt, rapporterar polisen. Men en man i 25-årsåldern blev misshandlad av en okänd man på marknadsområdet. När 25-åringen med skador i huvudet tog sig till en restaurang för att be om hjälp började ett par, som han träffat tidigare under kvällen, också misshandla honom. Mannen ska ha hållt fast 25-åringen medan kvinnan utdelade slag. De ska även ha sparkat honom liggande. Ingen är gripen för den grova misshandeln.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".