Mordet vid Omberg

Ingen misstänkt för brunnsmordet

Polisen har ännu ingen misstänkt för mordet på den man i 60-årsåldern, som hittades död i en brunn i anslutning till ett torp vid Omberg, i slutet av förra veckan. Nu vädjar man om fler tips.

I helgen identifierades kroppen och precis som polisen misstänkt visade det sig att det var den man som äger fastigheten, där kroppen hittades.

Kroppen ska obduceras under dagen och samtidigt fortsätter spaningsarbetet.

Under den gångna helgen har polisen hållit ett stort antal förhör och knackat dörr i området. 

Man efterlyser nu också fler tips från allmänheten. Framförallt är polisen intresserad av iakttagelser av fordon och personer som rört sig i området. 

Mordoffret identifierat

#text=5103379#torsdags kväll hittades död i en brunn vid ett torp utanför Ödeshög är nu identifierad. Den döde är, som misstänkt, den man i 60-årsåldern som äger fastigheten.

Misstänkt mord vid Omberg

Foto: Niklas Luks/Blåljus.se

#text=5102901#på torsdagskvällen i anslutning till en fastighet, norr om Ödeshög. Polisen har inlett en förundersökning gällande mord.

Så kontaktar du polisen

Polisen i Östergötland har öppnat en tipstelefon som alla som tror sig veta något om mordet kan höra av sig till. Telefonumret är 010- 56 66 885.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.