1 av 4
Ett 100-tal personer deltog i den skallgång som Missing People anordnat idag. Foto: Tahir Yousef/Sveriges Radio
2 av 4
Foto: Tahir Yousef/Sveriges Radio
3 av 4
Under dagen har dykare från räddningstjänsten också letat i Motala ström. Foto: Tahir Yousef/Sveriges Radio
4 av 4
Jimmy Höög Aronsson Foto: Privat
Norrköping

Sökandet resultatlöst

0:49 min

Vid 15-tiden idag avbröts sökandet efter 20-årige Jimmy Höög Aronsson från Norrköping, som varit försvunnen sedan i lördags kväll. Över 100 personer deltog, men sökandet blev resultatlöst.

Det var efter en utekväll i Norrköping i lördags, som Jimmy Höög Aronsson försvann. Han sågs senast utanför nattklubben Hugos runt 02:30 på natten. Därefter har man, enligt polisen, inte fått in några rapporter om iakttagelser av honom, däremot har man positionerat hans mobiltelefon.

– Vi har kollat vilken mast telefonen senast har kopplat upp sig mot och det var i centrala Norrköping vid 05-tiden på söndagsmorgonen, säger Tor Sevelius, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland. 

Klockan elva i förmiddags samlades ett 100-tal personer för att delta i frivilligorganisationen Missing Peoples sökande.

– Det är väldigt många som har kommit. Det är så att våra västar inte räcker till, sa Frida Knutsson från Missing People i Östergötland medan förberedelserna pågick.

Sökandet fokuserades på området runt nattklubben där han senast sågs, men vid 15-tiden fick man avbryta på grund av mörkret.

Under dagen har också räddningstjänstens dykare sökt i Motala ström. Polisen har även tagit hjälp av Sjöräddningen, som hjälpt till att söka av vattenområden i och runt Norrköping, men hittills har alltså sökandet varit resultatlöst.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista