östra länsdelen

Ny närsjukvårdsdirektör utsedd

Landstinget har utsett en ny närsjukvårdsdirektör i den östra länsdelen. Det är Monica Hagman som närmast kommer från Apoteket AB där hon har haft olika chefsbefattningar.

Monica Hagman börjar sin nya tjänst den 1 november och efterträder då Martin Strömstedt som blir medicinsk rådgivare på ledningsstaben i landstinget i Östergötland.

– Jag känner mig glad och hedrad över att ha fått förtroendet att leda denna mycket viktiga verksamhet! Det känns utmanande och ansvarsfullt, men det också spännande och roligt i och med att arbetet och utvecklingen görs tillsammans med många kompetenta personer.

– Det glädjer mig att verksamheten redan verkar ligga i framkant i många frågor. Så jag ser verkligen fram emot att få börja jobba inom Landstinget i Östergötland och att få bidra med mina erfarenheter, säger Monica Hagman på landstingets hemsida.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista