Dubbelmordet i Ljungsbro

Misstänkte dubbelmördaren ska förhöras på nytt

1:33 min

Nu i veckan ska den 33-årige man, som sitter häktad misstänkt för dubbelmordet i Ljungsbro förra helgen, förhöras på nytt. Även flera vittnen kommer att förhöras.

– Förhoppningsvis mår han bättre, har samlat sig och har något väsentligt att berätta om de här brotten. Och naturligtvis kommer vi att kolla hur han ställer sig till anklagelserna, säger Thomas Agnevik, presstalesman vid polisen i Östergötland.

I de förhör som hållits hittills har den 33-årige mannen nekat till brott.

– Ja, det har han sagt och under häktningsförhandlingen sa han att han inte minns någonting, men förhoppningsvis har minnesbilderna klarnat så att vi kan använda hans information för att kunna fortsätta att lägga det här stora pusslet som den här utredningen kan jämföras med.

I veckan kommer också nya förhör att hållas med målsägare och vittnen och på SKL i Linköping pågår ett intensivt arbete med att undersöka de tekniska beslag som gjorts.

Erik Thulin, informatör vid polisen i Östergötland, säger idag att polisen också den här veckan kommer att finnas på plats i Ljungsbro för att svara på frågor och arbeta trygghetsskapande.