Åtvidaberg

ÅFF hyr Hotell Stallet och öppnar elevhem

Igår blev det klart att Åtvidabergs FF kommer hyra Hotell Stallet. I första hand kommer lokalerna att användas som elevhem till elever som går på Fotbolls- eller Golfgymnasiet, men i planerna finns även bland annat viss hotell- och konferensverksamhet.

Simhallen är dock i nuläget undantagen från det hyresavtal som ÅFF slutit med ägaren Roomzzz Fastighets AB eftersom man inte ser nån ekonomisk bäring i den verksamheten. Hyresavtalet gäller i tre år.

–  På Hotell Stallet finns 40-45 enkelrum där de inneboende kommer att ha egen dusch, toalett och rummen är också möblerade, säger ÅFF's ordförande Jan Svensson på klubbens hemsida.

Jan Svensson resonerar också kring andra verksamheter på Hotell Stallet så som Hotellverksamhet, konferenser, särskilt boende för ensamkommande flyktingbarn, konferenser, boende för träningsläger på orten, aktiviteter tillsammans med bussbolag, nöjesliv med dans samt sponsorevenemang i samband med de allsvenska hemmamatcherna.

– Marknaden är fri och Åtvidabergs FF ska bjuda på sitt bästa. Det här huset är möjligheternas hus, säger Jan Svensson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista