Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Jerney Kovac, krögare. Foto: Jessica Gredin/Sveriges Radio.
Jerney Kovac, krögare. Foto: Jessica Gredin/Sveriges Radio.
Norrköping

Tänk om italienarna hade varumärkesskyddat pizzan

Jerney Kovac: "Jag var med och bakade första pizzan i Norrköping"
18 min

Gillar du pizza så lyssna på krögaren som ger oss perspektiv på maträtten vi tog till oss direkt men också förvanskade till oigenkännlighet. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".