En tårta till Kaj? Foto: Anders Lundin/Sveriges Radio
En tårta till Kaj? Foto: Anders Lundin/Sveriges Radio
Kajs spellista

Final för Kaj Kindvall

Sista Kajs spellista med Kaj Kindvall sänds idag i två delar, kl. 11.03 och kl. 17.00. Kaj slutar nu på Sveriges Radio efter 44 år. ”Ett livselixir”, ”magi!”, ”jag kunde inte missa ett enda program”. Det är några av vittnesmålen kring Kaj Kindvalls radioproduktion som hörs i programmet. 

I intervjuer får Kaj ofta frågan vilka låtar som skulle fylla hans egen favoritlista, men där har han ofta blivit svarslös. I första delen kl. 11 gör han i alla fall ett försök och plockar fram en eller ett par låtar han tycker håller än idag från var och en av de programserier han mest jobbat med.

Kollegan Micke Cederberg har intervjuat lyssnare, artister och kollegor, som har starka minnen kring bland annat Poporama och Tracks. Per Gessle, Nina Persson, E-Type och Magnus Carlson från Weeping Willows är några av dem som hörs i den andra delen kl. 17.

Men vad har en tårta med gul ökensand och pyramider med Kaj att göra? Svaret får du i denna final av Kajs spellista.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".