Åtvidabergs FF
Det ljusnar för Åtvidabergs FF. I dag gjorde klubben klart med en ny huvudsponsor något som naturligtvis är viktigt eftersom klubben brottats med dålig ekonomi.
Åtvidaberg

Det ljusnar för ÅFF

1:26 min

Efter det att Åtvidabergs FF ramlade ur Allsvenskan har klubben kämpat bland annat med dålig ekonomi. I dag tog klubben ett viktigt steg när man kunde presentera en ny huvudsponsor.

Den här veckan har superettalaget Åtvidabergs FF presenterat två positiva nyheter. För ett par dagar sedan rapporterades att laget gjort klart med meriterade mittfältaren Simon Helg och i dag berättade klubben om sin nya huvudsponsor. Klubben har tecknat ett tvåårskontrakt med ett lokalt byggföretag.

– Det här oerhört viktigt givetvis. Det är mycket att jobba med framöver men det här är ju ett bra tillskott. Nu ska vi vända den här nedåtgående spiralen till en uppåtgående spiral, kommenterar klubbchefen Lars Wilhelmsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista