AnJo & Nelson gästade P4 Östergötland
1 av 2
AnJo & Nelson gästade P4 Östergötland Foto: Foto: Stefan Lindeberg/Sveriges Radio
AnJo och Nelson.
2 av 2
AnJo och Nelson. Foto: Pontus Björlund
#Östgötahitten

Östgötahitten vecka 10 - AnJo & Nelson Live i studion

AnJo & Nelson spelar "Orkan" live i studion
3:08 min

AnJo & Nelson med Orkan är den tolfte låten ut i #Östgötahitten. De säger själva att deras olika stilar gör att de skapar magi.

De kallar sig AnJo och Nelson men heter egentligen Pontus och Oscar. De är två Norrköpingskillar i 25-årsåldern som träffades för första gången när de var väldigt små och blev kompisar direkt. De skiljdes åt under en tid med hittade sedan tillbaka till varandra via deras gemensamma intresse nämligen musiken.

De har precis blivit klara med sin ny EP med fem låtar som släpps första maj och har nu börjat få vanan inne med radiointervjuer, då de har besökt både East FM, P3 Din Gata och nu kommer de till P4 Östergötland på fredag. 

De kommer att delta i en av världens största musiktävlingar som heter Emergenza och kommer att ha sin första spelning 4 mars! Låten heter Orkan och kommer att vara deras första singel.

När de inte gör musik, så har de enligt sig själva ganska vanliga liv med sambos och hundar. Pontus (AnJo) jobbar annars som svetsare och Oscar (Nelson) jobbar på lager. Båda drömmer om om ett liv med musiken i fokus.

AnJo beskriver deras samarbete såhär: - Vi har båda våra egna stilar när det kommer till musik och när vi går ihop och blandar våra stilar så blir det ren magi!
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".