Idol-deltagaren Axel Schylström och IFK-tränaren Janne Andersson
Idol-deltagaren Axel Schylström och IFK-tränaren Janne Andersson pratar om längtan till framgång under Leva livet. Foto: Lovisa Waldeck/Sveriges Radio, Janerik Henriksson/TT
Norrköping

Längtan efter framgång inleder samtalsvecka om livet

0:53 min

Med samtal om längtan i en soffa i ett köpcentrum startar Leva livet. Ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Norrköping och 40 andra organisationer.

Det är andra gången som Leva livet-veckan genomförs i Norrköping och fram till nästa lördag 12 mars kommer forum och mötesplatser att skapas för att ge utrymme för att prata om livet under temat Längtan.

I det offentliga rummet behövs det pratas om livsfrågor.

Initiativet kommer från Svenska kyrkan i Norrköping och Katarina Wändahl som håller i projektet tycker att det är spännande att så många olika programpunkter och samarbetspartner deltar och att samtalen inte är i kyrkans egna lokaler.

I ett av köpcentrum blir det i dag samtal i citysoffan där bland andra Axel Schylström från Idol och IFK Norrköpings tränare Janne Andersson ska prata om deras längtan efter framgång.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista