Svensktoppen nästa. Elouise Untouchable
Elouise. Foto: privat
Svensktoppen nästa

Finalist nr 5 - Elouise

Elouise - Untouchable
3:15 min

Bakom artistnamnet Elouise finns Emma Lagerbäck, 29 år och uppvuxen i Kolmården. "Juryn föll för både vers, refräng, röst och produktion. Pop i modern tappning på hög nivå där tankarna fördes till Katy Perry."

Intervju och information om röstning finns i artikeln

Bakom artistnamnet Elouise finns Emma Lagerbäck. Hon är 29 år och uppvuxen i Kolmården utanför Norrköping. Hon började sin musikaliska resa tidigt, med mimtävlingar, teater, musikaler och körer. 2010 blev det Stockholm och även gästspel i Vitryssland med TV-shower och radio. Musiken är ett sätt att uttrycka känslor och hon menar: ”det är lättare att sjunga än att prata om saker”. Sina rötter har hon i pop och rock men är en allätare när det gäller musik. Hon bjöd på några smakprov ur sin repertoar i vår programpunkt Östgötahitten för någon månad sen. 

Juryn: "Juryn föll för både vers, refräng, röst och produktion. Pop i modern tappning på hög nivå där tankarna fördes till Katy Perry."

Rösta på Elouise så här: skriv p4öst [mellanslag] låt5, skicka till 72250.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".