Anders Lundin och Kattis Ahlström ledde Eurovision Song Contest 2000 tillsammans i Globen. I år tycker dom till om Frans motsånd i Eurovision som återkommer till Globen.
1 av 2
Anders Lundin och Kattis Ahlström ledde Eurovision Song Contest 2000 tillsammans i Globen. I år tycker dom till om Frans motsånd i Eurovision som återkommer till Globen. Foto: Fredrik Ralstrand
Programledaren Fredrik Ralstrand med Eurovision-paret från 2000: Kattis Ahlström och Anders Lundin.
2 av 2
Programledaren Fredrik Ralstrand med Eurovision-paret från 2000: Kattis Ahlström och Anders Lundin. Foto: Fredrik Ralstrand
Eurovision song contest

Inför Eurovision: Frans chans del 4

Har Frans någon chans mot allsångsrefrängen från Polen eller hitlåtarna från Frankrike och Spanien?

Kattis Ahlström och Anders Lundin lyssnar igenom motståndet från Bulgarien, Polen, Slovenien, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Spanien, Italien, Tyskland och Frankrike.

Att sjunga en vacker ballad på Italienska är inget Anders Lundin "går på", och Kattis började spontandansa hemma på altanen av en av låtarna. Dessutom önskar vi lycka till och pratar vi med huvudpersonen själv: Frans Jeppsson Wall, Sveriges hopp!

Om programmet:

I Frans Chans lyssnar vi in oss på motståndet vi kommer möta i årets Eurovision Song Contest, i år direkt från Globen i Stockholm. I varje program tycker två gäster till om musiken och sätter betyg mellan 0-5. 

Programledare och producent: Fredrik Ralstrand

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".