Ronja Kyndel.
Ronja Kyndel. Foto: Peter Kristensson/Sveriges Radio
Årets östgöte

Årets östgöte kandidat 4: Ronja Kyndel

Intervjun med Ronja Kyndel
11 min

Ronja Kyndel är nominerad som Årets östgöte för hennes outtröttliga volontära engagemang i Good News of Norrköping, men även för bland annat barn på kollo, ensamkommande barn, flyktingfamiljer och EU-migranter.

Kandidat 4: Ronja Kyndel, Norrköping
Telefon 011-495 42 64

Ur nomineringen: "… för hennes outtröttliga volontära engagemang, bl.a. i Good News of Norrköping, men även för barn på kollo, ensamkommande barn, flyktingfamiljer, EU-migranter, etc. etc. Ronja ger inte människor bara materiella förnödenheter. Hon ger människor hopp, värme och hon ger av sig själv och sin styrka. Det här är hennes sätt att vara.

Vill du rösta på Ronja så ringer du 011-495 42 64

Vi har just nu problem med telefonröstningen. Ibland när man ringer möts man av beskedet att numret inte har någon abonnent. Vi jobbar på att lösa problemet. Under tiden hänvisar vi er till att försöka igen. Röstningen pågår fram till och med 29 december. /Petter Ahnoff, agendachef P4 Östergötland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".