Kevin Lehnberg
Kevin Lehnberg Foto: Pelle Granath
#Östgötahitten

Körledaren gör solokarriär: Kevin Lehnberg spelade live i studion

19 min

Kevin Lehnberg är artisten med många järn i elden. Utbildad musikalartist som frilansat som sångare i många år, både i små och stora sammanhang. Bördig från Sundsvall men nu boendes i Mjölby.

Han är körledare för Joyvoice som är ett rikstäckande körkoncept. Kevin är också sångare i det moderna dansbandet Xplays som röner allt större framgångar. 2012 var Kevin med i körslaget i Team Hoffsten där man slutade på andra plats.

Under hösten 2017 är Kevin aktuell med sin första soloskiva. En personlig skiva med texter av Kevin själv som berör ämnen som utanförskap, mobbing och anorexia. Texterna speglar den Kevin är i dag och har varit med om.

För musiken står Carl Lidberg, musiker och låtskrivare från Linköping, som också producerar skivan. För mix står Robert Wellerfors som tidigare har jobbat med bland andra Tomas Ledin, Orup och Peter Jöback.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".