Man från Söderköping försvunnen

Polisen söker sedan igår kväll efter en 65-årig man från Söderköping som inte setts till sedan i lördags förmiddag, då en granne såg honom utanför hans bostad.

Mannen är drygt 170 cm lång, normalt byggd och bär helskägg. Han var vid försvinnande troligtvis klädd i jeans, skjorta och fritidsjacka och färdades på en äldre grön herrcykel med vit sadel.

Polisen vill ha kontakt med alla som kan ha sett mannen eller hans cykel.

Polisen vill ha in tips om en försvunnen man från Söderköping. Mannen är 65 år och han sågs senast av en granne vid sitt hem i Söderköping i lördags förmiddag.

Han är 170 - 175 cm lång, normalt byggd, något kutryggig och bär helskägg. Han har gråsprängt hår och vid försvinnandet var han troligtvis klädd i jeans, skjorta och fritidsjacka. Det är dock oklart vilken färg jackan har.

Han färdades på en äldre grön herrcykel med vit sadel och han beskrivs som en friluftsmänniska som ofta brukar vistas vid friluftsområdet Alboga söder om Söderköping eller vid Ramunderberget.

Personer som gjort iakttagelser av mannen eller hans cykel ombedes ta kontakt med polisen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".