Seniorpartiet söker folk

Seniorpartiet, SPI behöver fler och yngre medlemmar och har därför tagit till det ovanliga greppet att annonsera i dagspressen i både Norrköping och Motala.

I Norrköping har seniorpartiet cirka 150 medlemmar men avdelningen vill ha fler och framförallt personer som inte har hunnit bli pensionärer ännu. Aktuella frågor som partiet vill jobba med är tillexempel införandet av en äldreombudsman, Vrinnevisjukhusets framtid,särskilda boende för äldre och att betyg i ordning och uppförande införs i skolan.

Alf Johansson, SPI i Norrköping,  säger att flera personer har hört av sig efter annonseringen som fortsätter ett tag till.

Partiet sitter med i fullmäktige i Mjölby ,Motala och Norrköping och har även en avdelning i Linköping. Inför valet hoppas man även kunna ta plats i landstingsfullmäktige och de ställer även upp i riksdagsvalet, även om Alf Johansson inte tror att det är särskilt troligt att de kommer in i riksdagen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".