LHC:s försäsongsträning i gång

Nu när solen och värmen äntligen kommit är det väl få som vill tänka på att det kommer en höst så småningom.
Spelarna i LHC har dock inte något val. Idag drog nämligen försäsongsträningen i gång.

Förutom de spelare som är uttagna till VM fanns hela laget på plats i dag. På programmet stod tre kilometer i  följt av styrketräning. 

- Det gick väl inte så där jättebra, men det är ju den första gemensamma träningen och nu kan det bara bli bättre, sa en rejält svettig Martin Samuelsson efter träningen.

De kommande sju veckorna kommer spelarna att köra mellan två och tre träningspass per dag, fem dagar i veckan. Efter midsommar blir det sedan individuell träning i fyra veckor innan det är dags för återsamling i slutet av juli. Då följer ytterligare en veckas gemensam barmarksträning innan det är dags att gå ut på isen igen.  

- Det var väl som väntat efter ett längre uppehåll, sa Lars Thörnholm som lagt upp träningen, efter dagens pass. Han tillade att han sannolikt kommer att vara mer nöjd med prestationerna framåt midsommar. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista