Oavgjort för Sylvia på hemmaplan

IF Sylvia tog på söndagen emot Husqvarna FF på hemmaplanen Bollspelaren. Sylvia var riktigt sugna på att ta tre poäng, men efter 90 minuter stod det 0-0 på resultattavlan.

IF Sylvia spelar i den nya serien som fått namnet division ett. Serien kom till i år då glappet mellan Superettan och division två tidigare varit för stort, någonting som Sylvia märkt av de senaste åren. Laget har varit ett ständigt topplag i division två, men haft det tungt när man lyckats ta sig upp i Superettan.

Serieinledningen i division ett har varit varierande, och inför söndagens match hade laget en vinst, två oavgjorda matcher och en förlust. Siktet på söndagen var inställt på säsongens andra seger, men det gick inte riktigt som laget tänkt sig. Och Sylvia fick nöja sig med en poäng.

- Den poängen vi får kan vi lika gärna kasta i sjön. Det enda som är positivt är att det är ett fall framåt med inställningen, som varit under all kritik, sa Mikael Cupan i Sylvia efter matchen.

Sylvia har nu tagit 6 poäng på fem matcher, och befinner sig på den nedre halvan av tabellen. Leder gör Ängelholms FF.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista