Vinst för Hästen - förlust för Motala

I ishockeyns division ett blev det vinst för Hästen Hockey borta mot Trångsunds med 3-1. Förlust däremot för Motala borta mot Grums med siffrorna 6-3.

Hästen tog ledningen redan i den andra minuten i division ett d, genom Joakim Ohlsson. Trångsund kom snabbt tillbaka och kvitterade i den sjunde minuten. Resultatet 1-1 stod sig fram till mitten av den andra perioden, då Hästen ännu en gång kunde ta ledningen i matchen. Målskytt denna gång var Filip Ringqvist.

Den tredje perioden var stundtals mycket tuff, och många hästenspelare fick känna göra sig bekanta med utvisningsbåset. Trots detta kunde laget avgöra och sätta 3-1 i slutet av matchen och fastställa slutresultatet. Hästen ligger på sjunde plats efter fyra spelade matcher.

Motala inledde starkt borta mot Grums i division ett e, och tog ledningen i slutsekunderna av den första perioden. Lagen följde sedan varandra åt länge, men i slutet på den andra perioden kunde Grums för första gången i matchen rycka åt sig en tvåmålsledning, och gå till pausvila med 5-3.

Efter det kom aldrig Motala tillbaka, istället avgjorde Grums matchen i mitten på den tredje perioden då man gjorde målet som betydde 6-3.

Motala ligger nästsist, med endast en vunnen poäng efter fyra spelade omgångar.