Vinst och förlust för Team Valla

Team Vallas volleybollherrar förlorade mot det tippade topplaget Falkenberg på hemmaplan med 3-0 i set. Vallas damer inledde årets div 1-spel med vinst mot RIG Falköping.

Team Vallas herrar föll med 23-25, 22-25, 17-25 och siffrorna är jämnare än vad matchen var. Linköpingslaget hade svårt att komma rätt i anfallsspelet och saknade kraft för att slå igenom det halländska försvaret. Samtidigt hade hemmalaget svårt med servemottagningen. På det hela taget en ganska dålig volleybollmatch.

Andreas Wennlund var poängbäst i Team Valla och den lätträknade publiken fick inte se mycket av den 205 centimeter långe Martin Barrefalk som dock kom in och visade att han kan bli en tillgång med mer volleybollskolning.

Dampremiär
Team Vallas damer spelar i div 1 västra och har föryngrat laget rejält. Man har också en ny tränare i Michael Wolf från Tyskland. Damerna inledde årets seriespel med att slå tjejerna från riksidrottsgymnasiet från Falköping.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista