Innebandy: Ny förlust för Finspång

Finspång åkte på sin tredje raka förlust i innebandyn division ett på söndagen. I Aluceum var det Tullinge som var det starkaste laget, i en match som slutade 5-6.

I söndagens match tog Finspång ledningen med 1-0 i den nionde matchminuten. Lagen följdes sedan åt fram till 2-2 innan Tullinge började dra ifrån. Sju minuter in i den tredje perioden ledde stockholmslaget med 5-2, men då var det Finspångs tur igen. Med två snabba mål tog man sig tillbaka in i matchen.

När Finspångs Andreas Källbom även lyckades kvittera till fem lika såg det ut som att laget hade en suverän vändning på gång. Men med tre minuter kvar tog Tullinge ledningen igen. Resultatet 5-6 stod sig sedan matchen ut.

Matchen spelades inför 484 åskådare. Finspångs mål gjordes av Erik Karlsson, Anders Engberg, Jimmy Gustafsson, Karl Johan Ramlöv och Andreas Källbom.

Finspång ligger just nu åtta i tabellen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".