Ond eller god? - Kommentar 4

Mikael
2008-01-23 22.55

Nu ska jag se hur mycket man egentligen måste skriva för att förbruka alla 1500 tecken. Jag är säker på att det i alla fall blir en hel radda med bokstäver. Även om det inte blir en hel bok.
Nu ska jag se hur mycket man egentligen måste skriva för att förbruka alla 1500 tecken. Jag är säker på att det i alla fall blir en hel radda med bokstäver. Även om det inte blir en hel bok. Nu ska jag se hur mycket man egentligen måste skriva för att förbruka alla 1500 tecken. Jag är säker på att det i alla fall blir en hel radda med bokstäver. Även om det inte blir en hel bok.Nu ska jag se hur mycket man egentligen måste skriva för att förbruka alla 1500 tecken. Jag är säker på att det i alla fall blir en hel radda med bokstäver. Även om det inte blir en hel bok.
Nu ska jag se hur mycket man egentligen måste skriva för att förbruka alla 1500 tecken. Jag är säker på att det i alla fall blir en hel radda med bokstäver. Även om det inte blir en hel bok. Nu ska jag se hur mycket man egentligen måste skriva för att förbruka alla 1500 tecken. Jag är säker på att det i alla fall blir en hel radda med bokstäver. Även om det inte blir en hel bok. Nu ska jag se hur mycket man egentligen måste skriva för att förbruka alla 1500 tecken. Jag är säker på att det i alla fall blir en hel radda med bokstäver. Även om det inte blir en hel bok. Även om det inte blir en hel bok. en hel bok. en hel bok. en hel bok.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".