Oavgjort för Brage mot Enköping

Måndagkvällens viktiga match i superettan i fotboll mellan Brage och Enköping slutade oavgjort 3-3. I mitten av andra halvlek ledde Brage med 3-1. Men laget tappade sedan sin ledning och Enköping kunde kvittera med bara ett par minuter kvar av matchen.
- Hade man sagt att vi skulle få oavgjort med Enköping före matchen så skulle jag ha varit väldigt nöjd. Men som matchen gestaltade sig, att vi ledde med 3-1, så borde det ha sett annorlunda ut, säger Roger Lundin, tränare i Brage. Roger Lundin säger att han inte tycker att laget kunde göra så mycket åt 3-2-målet, som gjordes på frispark, men att Brage aldrig skulle ha tillåtit Enköping att göra kvitteringsmålet. För en vecka sedan fick förre tränaren Sergei Prigoda sparken eftersom klubbens styrelse tyckte att laget behövde en nytändning för att göra ett sista försök att undvika nedflyttning. Så det här var Roger Lundins första match som tränare för Brage. - Det positiva i den här matchen var att killarna krigade även om Enköping dominerade i spelet. Men det är surt att vi släppte till de här två målen. Brage ligger fortfarande på sista plats i tabellen, men Roger Lundin tycker att det är för tidigt att räkna ut laget. - Jag har räknat med fyra poäng på två matcher, så det gäller att vi samlar kraft och vinner mot Mjällby i nästa bortamatch så är vi med, säger Roger Lundin. Mjällby ligger näst sist i tabellen, två poäng före Brage, och de båda lagen möts i Mjällby på söndag. Brage har sex poäng upp till Trelleborg ovanför nedflyttningsstrecket. Målskyttar i Brage: Jimmy Rajala 2, Göran Bergort.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".