Maria Lundgren i Open Jam. Foto: Anders Ferm

Open Jam letar talanger

Nu är det dags för Dalarna att visa upp vilka talanger det finns runt om i länet under arrangemanget Open Jam på Dalateaterns scen i Falun. Det kan handla om dans, poesi, musik eller att berätta historier. Maria Lundgren från Ludvika är en av dem som deltar i tävlingen under lördagskvällen. Hon ska tävla med sina rockringar.

Maria Lundgren från Ludvika gjorde succé i TV4:s ”Talang 2007” under fredagen och på lördagen är det dags för henne att tävla med sina rockringar i Riksteaterns Open Jam på i Falun. Det hon bjuder på i Falun är lite annorlunda från det hon uppträdde med på tv.

– Det är fartfyllt, dans och rockringar, säger Maria Lundgren.

Open Jam är en turnerande öppen scen i Riksteaterns och lokala arrangörers regi som under våren 2007 besöker 16 regioner i landet från norr till söder. Målsättningen är att sätta fokus på lokal produktion och kreativitet och hitta nya talanger, som Maria Lundgren med sina rockringar.

– Det är bra reklam. Jag hoppas att få jobb. Det är det här jag vill satsa på, säger Maria Lundgren.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista