Slutspelat för Leksand

Leksand blev utslagna ur SM-Slutspelet i ishockey igår kväll efter att laget förlorade bortamatchen mot Färjestad med 4-1.
Enligt Leksands lagkapten Christer Olsson så kändes det konstigt att säsongen helt plötsligt är slut. - Vi har inte riktigt fattat det här ännu, men Färjestad var ett nummer för stora för oss. Vi har gjort vad vi har kunnat men de har en större bredd än vad vi har. I den första perioden av gårdagens match gjorde Färjestad 1-0 genom Peter Nordström. Å bara sekunder in i andre så bättrade värmlänningarna på ledningen med ytterligare ett mål. Men så nio minuter in i samma period reduserade Christer Olsson och allt såg lite ljusare ut för en stund. - Men vi hade inte den där sista växeln som hade behövts för att gå ikapp. I den tredje perioden gjorde Färjestad 4-1 i den sjuttonde minuten. Då stod det i stort sett klart att Leksand skulle bli utslagna ur årets SM-slutspelet. - Alla killar i laget ska ha en stor eloge. För vi har gjort en kanonsäsong. Vi har varit med och gett Färjestad en match, och det kan vi vara nöjda med, säger Christer Olsson.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".