Pris för Leksands Superstar

Leksand Sparbank delade idag ut sin årliga så kallade belöning på 30 000 kronor. Och priset går till Leksands Superstar.
- De får belöningen för att vi tycker att de är en positiv och trevlig, och framförallt nykter hejaklack, som sprider glädje och fin stämning omkring sig. Både hemma i Leksands ishall, men också vid många av lagets bortamatcher. Det säger Christer Lundgren, VD för Leksands Sparbank till, Dalanytt. Och Torbjörn Olsson från Leksands Superstars, gläds åt den här uppskattningen. - Det betyder oerhört mycket för oss och det blir lite av grädde på moset" och jag kan lova att pengarna kommer väl till pass. Vi ska använda dem till att skapa ännu bättre stämning runt Leksands matcher, säger han. Förrutom utdelningen av belöningen så kunde bankledningen konstatera att det mesta pekar uppåt i årsredovisningen för 2002. - Vi har sett en fortsatt positiv utveckling, med bra volymer för både in- som utlåning, och vi står idag på en väldigt solid grund, med ett starkt eget kapital, säger VD Christer Lundgren, som också säger att läget, som det är idag, gör att Leksands Sparbank väljer att fortsätta som en fristående bank, och kan göra så under åtskilliga år framåt.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".