Marie Björkqvist-Eriksson tog emot entreprenörspriset för 2008 av Nils Carlsson, ordförande för Centerpartiet i Mora. Foto: Stefan Ubbesen/SR Dalarna
Mora

Moraföretagare fick pris

Hon slog ihop sitt företag med ett annat, och det har hon nu blivit prisad för.
På tisdagskvällen fick Marie Björkqvist-Eriksson, som driver en redovisnings- och revisionsbyrå,  ta emot entreprenörspriset 2008, ett pris som delas ut av Centerpartiet i Mora.

– Det är jättekul, det är alltid roligt att bli uppmärksammad som företagare. Det är ett hårt jobb bakom, säger Marie Björkqvist-Eriksson, vinnare av entreprenörspriset 2008. Hon driver ett redovisnings- och revisionsbyrå i Mora. Först drevs företaget ensamt men i höst slogs det ihop med ett annat företag i samma bransch, det är just därför som hon får priset.

– Det har blivit en fantastisk utveckling på företaget, därför får hon det, säger Nils Carlsson, Centerpartiets i Moras kretsordförande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista