FALUN

18-åring fortfarande försvunnen

Uppdaterad 11:30
Det är runt hundra personer som är med och letar efter den 18-årige man som försvann i Kniva utanför Falun på söndagsförmiddagen. En stor räddningsinsats drogs ingång under eftermiddagen igår och sökandet har pågått under natten och fortsatt under måndagen.

Den försvunne mannen är autistisk och var ute och gick med anhöriga när de kom ifrån varandra i ett skogsparti i Kniva utanför Falun vid tiotiden på söndags förmiddagen.

Under eftermiddagen var polisen ute och letat med flera hundpatruller och helikopter. Även hemvärnet, civilförsvaret och bybor hjälpte till.

Totalt har ett 70-tal personer varit i gång även under natten och sökandet fortsätter under måndagen med hjälp av bland annat orienterare.

Mannen är 176 centimeter lång, smal och har mörkt hår i hästsvans. När han försvann hade han på sig en svart jacka och blå jeans.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".