Lagkaptenerna Lina Hansson och Lina Arvidsson
INNEBANDY

KAIS siktar på SM-final

Det går bra för KAIS Moras damer i innebandyns elitserie. Med snart halva säsongen spelad leder Moralaget och målet är en total serieseger. Lagkaptenerna Lina Hansson och Lina Arvidsson siktar nu på SM-final.

För tre år sedan tog sig KAIS Moras damer upp i elitserien och de slutade då på en sjätte plats. Förra året kom laget åtta och med snart halva säsongen spelad leder de serien.

Rolf Melin, styrelseledamot i KAIS Mora, berättar att de för fyra år sedan gjorde upp en plan att först nå elitserien och sedan etablera sig där.

- Målet med det tredje året var att nå SM-final och som läget ser ut nu ser det ut att vara goda möjligheter att nå dit, säger Rolf Melin.

Lagkaptenerna Lina Hansson och Lina Arvidsson har också siktet inne på finalen och de tror att det går så bra för laget för att de strävar efter ett tydligt mål som de tror på.

Matilda Eriksson Rehnberg
matilda.eriksson.rehnberg@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".