Bandy - elitserien

Historisk bandyförlust för Falu BS!

Ett Falu BS utan vilja och i avsaknad av kamp förlorade med historiska siffror hemma mot Hammarby på Lugnet. 2-17 blev det till slut och nog måste man väntas sig lite mer offervilja av ett lag i elitserien.

653 personer på Lugnet fick se Falu BS fölora historiskt. 2-17 mot Hammarby! Så stora siffror har laget aldrig tidigare förlorat med i tävlingsammanhang. Allt saknades i laget. Vilja, kamp m.m. Ja, det verkade nästan som spelarna förlorat matchen innan den ens börjat. Hammarby öppnade målfabrikationen efter bara 1.30 och än värre var det i andra halvlek, där kom 0-6 efter bara 35 sek! Det enda positiva man kan säga om matchen sett med Faluögon är att laget trots motgångarna har en FANTASTISK hejarklack. Dom gav aldrig upp trots att målen trillade in bakom stackars falumålvakten Patrik Hedberg - som stred tappert! Man kan bara hoppas att deras positivism smittar av sig på laget!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".