ishockey

Mora bjöd på onödig spänning

Två lag som egentligen inte hade något att spela för, men ändå blev det underhållande mellan Mora och Örebro. Trots att Mora ledde med fyra mål inför tredje perioden så blev det riktigt spännande. Mora vann till slut inför hemmapubliken med 5-4.

Mora spelade riktigt bra till en början och ledde med 3-0 efter första perioden efter mål av Magnus Nygren, Jens Jakobs och Mikael Zettergren.

Segern såg fortfarande stabil ut efter den andra perioden då dalalaget gick ifrån till 5-1. Moras mål spelades in av Greger Artursson och Håkan Bogg.

Trots att Mora var det bättre laget och ledde med fyra mål inför avslutningen, så blev det riktigt spännande. Örebro fick in tre mål och snyggade till sifforna för gästerna.

Mora, på sjätte plats i tabellen, är sedan tidigare klart för playoff till kvalserien. Spelet i de två första perioderna lovar gott inför fortsättningen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista