fotboll

Brage vann sin egen cup

Brage arrangerade en minicup hemma på Domnarvsvallen i helgen. Deltagande lag var norska divivision I-klubben Brumunddal, division I-laget Östersund och division II-laget Motala, och när alla lagen hade mötts så stod Brage som cupsegrare, efter att ha hållit nollan i samtliga matcher.

- Jag är mycket nöjd med helgen, speciellt att vi håller nollan med tre olika målvakter (Gerhard Andersson, Peter Bergqvist och Pontus Hagström). 17 spelare har jobbat hårt och det var trötta kroppar efter sista matchen, säger tränaren Lennart Kral Andersson.

Resultaten blev de här:

Brage-Östersund 3-0 (Johan Eklund gjorde samtliga tre mål).

Brage-Brumunddal 0-0.

Brage-Motala 1-0 (målskytt även där Johan Eklund).

Fler dalalag har träningspelat

Även Dalkurd har träningsspelat, det mot div II-laget Frej hemma i Borlänge.

Här blev det seger för Dalkurd med 3-2 och målen gjordes av Jörgen Sundström, Nedim Hallilovic och Redvan Kribi.

För Kvarnsveden och Gustafs damer handlade det om träningsmöten mot två div II-lag. Det blev det seger respektive oavgjort. Kvarnsveden besegrade Gideonsberg med 3-2. Målskyttar där var Sandra Rundgren, Tina Heurlin och Johanna Johansson. Gustafs spelade 2-2 mot Tierp. Båda målen för Gustafs gjordes av Elin Danielsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista