Besvikna supportrar i Leksand

Lillebror från Mora såg igår kväll till att Leksands IF spelar ishockey i allsvenskan nästa år. Många är de som är ledsna och besvikna idag. Och nu har man startat en insamling för att få hit en ny spelare.

- Man känner sej knockad nu men å andra sidan känner man en revanschlusta i det här, säger Torbjörn Olsson, ordförande i Leksands supporterklubb Superstars.

Superstars ska nu satsa på en autogirofunktion där personer kan skänka en fast summa i månaden. Målsättningen är att få ihop tusen personer som skänker 200 kronor i månaden.

Torbjörn Olsson säger också att de varit i kontakt med en gammal Leksandsspelare för att få hit honom till laget, och att han ställer sig positiv till det.

Han Olsson vill inte avslöja vilken spelare det handlar om. Men att det står mellan Mikael Karlberg eller Johan Hedberg råder det inga tvivel om.

En som redan skrivit upp sig på listan för att skänka pengar till supporterklubbens insamling är Sören Hagman.

- Vi måste hjälpa till allihop för vi behöver ju flera nya spelare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista