Foto: Claudio Bresciani,/Scanpix.
Innebandy

Warberg lekte med KAIS Mora

2:11 min

Botten mot toppen - det var vad onsdagskvällens innebandymöte i Superligan mellan KAIS Mora och Warberg handlade om. Topplaget var, precis enligt tipsen, för starkt och Warbergs segersiffror blev till slut hela 12-3 (4-1, 3-0, 5-2).

KAIS Moras chans i den här matchen var förstås att få det första, eller de första målen... När ingen av hemmalagets chanser under de första fem minuterna resulterade fick Warberg matchen dit laget ville.

0-1 kom efter drygt sju minuter och tre minuter senare stod det 0-3 på resultattavlan. Att KAIS sedan kunde reducera i powerplay höjde temperaturen en aning, men den sjönk ganska snabbt igen...

Tre minuter in i den andra perioden hade Warberg 6-1 och sedan trillade målen in med jämna mellanrum. Warberg kunde till och med göra tre mål i boxplay!

KAIS Moras förlust blev en av de största i den säsongens superliga. Ändå kan många av hemmaspelarna vara stolta över sitt sätt att genomföra matchen. Trots att laget var underlägset så slutade man aldrig kämpa.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista