1 av 2
Peace and Love 2010: Foto Eva Larsen
2 av 2
Dan Sonesson. Foto: Mats Ingels.
BORLÄNGE

Peace & Love flyttar in i centrum

0:55 min

Nästa års Peace & Love-festival, som går under temat En Ny Värld, kommer att fokusera mer på scener inne i Borlänge centrum och på aktiviteter där. Vi kommer utveckla årets Peace & Love dayparty, berättar festivalchefen Dan Sonesson.

– Det är väl egentligen den enda större förändringen som vi gör av festivalens område och upplägg. Nu är ju inte den så dramatiskt stor som det kan låta, men vi kommer fokusera mer på att det ska hända saker i stan, både i vårt festivalområde men också i det som ligger utanför. Det berättar Dan Sonesson, som är VD och festivalchef för Peace & Love.

Till nästa års festival kommer man frigöra mer campingyta, utöka service och aktiviteter på campingen och fokusera mer på centrum.

Och i just Borlänge centrum kommer det finnas möjligheter att gå och titta på saker gratis.

– Där började vi ju i år med något som kallades Peace & Love dayparty och det konceptet tyckte vi mycket om och ska utveckla ganska ordentligt.

Peace & Love 2012 pågår mellan 26:e och 30:e juni i Borlänge.

Dalanytt
dalanytt@sverigesradio.se

Artister klara till Peace & Love 2012:

Skrillex (US)
Anna Ternheim
Enter Shikari (UK)
Edguy (DE)
Deportees
Hoven Droven
Mattias Alkberg
Lastkaj 14
Labyrint
Kamchatka
Lars Winnerbäck
Melissa Horn
Thomas Di leva
Hardcore Superstar
Hoffmaestro

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista