Foto från när Swedish House Mafia uppträdde på Coachella. Foto: Dan Krauss/AP
Mora

DJ blir ny delägare i Gesundaberget

1:14 min

Dj´n och musikproducenten Steve Angello, som är en av medlemmarna i Dj-trion Swedish House Mafia, blir ny delägare och samarbetspartner i företaget Sportstyle som bland annat äger Gesundaberget i Mora.

– Vi jobbar ju med underhållning och vi vill ju ha folk som kommer till våra anläggningar och har en bra upplevelse, och i dag så kanske vi inte har den delen som Steve kan tillföra och där tror vi att vi kan göra någonting som är unikt för våra gäster, säger Tobias Hellman, vd för Sportstyle.

Dålig ekonomi
Företaget Sportstyle har tidigare kämpat med en dålig ekonomi och har även fått stänga verksamheter som den i Gesunda under perioder på grund av att det kommit för få gäster.

Med Steve Angello som ny delägare i företaget hoppas vd:n Tobias Hellman att fler yngre personer ska lockas till deras anläggningar.

Yngre målgrupp
– Det som Steve Angello står för och en yngre målgrupp, den vill ju vi naturligtvis ta hand om på bästa sätt och se till att vi ger den målgruppen något riktigt bra. Räkna med att det händer någonting redan i vinter och att vi kommer att ställa till med rätt roliga event och happining framöver, säger Tobias Hellman.

Johanna Nyman
johanna.nyman@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista