GRYCKSBO

Sju misstänkta släppta

Nu har sju av de tio personer som gripits misstänkta för att vara inblandade i den grova misshandeln i skogen utanför Grycksbo i Dalarna försatts på fri fot. 

Under lördagseftermiddagen släpptes fem av de åtta som greps under fredagskvällen. Dessutom släpptes de två personer som var gripna sedan tidigare. Övriga tre sitter fortfarande anhållna, skriver Dalarnas Tidningar på nätet. 

Olof Norgren vid länskriminaljouren i Dalarna säger till tidningen att han utgår från att åklagaren ännu inte skrivit av misstankarna mot dem som försatts på fri fot.

Det var under natten mellan onsdagen och torsdagen som två män följde efter en misstänkt bil. Efter att ha stannat sin bil blev de överfallna och misshandlade av flera personer.

Två misstänkta greps på platsen och ytterligare åtta under fredagen. De gripna ska ha koppling till ett läger för bärplockare i området.

TT

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista