Albin och Saga
P4 DALARNA MORGON

Nu drar vi igång höstens barnpanel

3:53 min

I P4 Dalarna Morgon kommer barnfrågor att ventileras varje fredag under hösten. Saga Westman och Albin Eriksson, båda 12 år, blir barnens repressentanter i etern och kommer att diskutera olika ämnen utifrån ett barns synvinkel.

Saga Westman och Albin Eriksson är båda 12 år och går i sjätte klass på Hosjöskolan. Saga tycker om idrott, engelska och slöjd och spelar gärna tennis och dansar på fritiden. Albin åker gärna vattenskodor och jobbar gärna som kläddesigner i framtiden. 
Saga och Albin kommer under hösten att ta upp och diskutera ämnen ur ett barnperspektiv. Det kan handla om vardagsfrågor som veckopeng eller husdjur men det skulle också kunna bli en diskussion om kriget i Syrien. Inga ämnen är tabu så länge Saga och Albin eller något annat barn tycker ämnet är intressant. Barnpanelen kommer att sändas varje fredag 07.15 hela hösten.

Love Bergström
love.bergstrom@sverigesradio.se  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista