Fredrik Wikingsson har en fet auktion på gång tillsammans med det somaliska bandylaget! Foto: Hanna Källqvist/Sveriges Radio
Fredrik Wikingsson har en fet auktion på gång tillsammans med det somaliska bandylaget! Foto: Hanna Källqvist/Sveriges Radio

Höga bud på privat visning av filmen om somaliska bandylaget

Det somaliska bandylaget från Borlänge är inblandade i en av Musikhjälpens hetaste auktioner.

P3:s Musikhjälpen avslutas imorgon kväll efter en veckas direktsändning för att samla in pengar i kampen för att stoppa spridningen av HIV.

Det går fortfarande att bjuda på en privat visning av den nya filmen Trevligt Folk som handlar om det somaliska bandylandslaget från Borlänge. 

Medieprofilerna Fredrik och Filip håller i filmvisningen plus en frågesport Över 200 bud har lämnats och det högsta budet var över 52 000 kronor klockan 11:00 i dag. Auktionen avslutas klockan 17:00.

Det pågår också andra auktioner, där en del dalfolk är inblandade. Leksands IF auktionerar ut en signerad hjälp, och Moras skidstjärna, Anna Haag, auktionerar ut en landslagsjacka.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".