Singelolycka med sex personer inblandade på väg 635 i Smedjebackens kommun. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike
Singelolycka med sex personer inblandade på väg 635 i Smedjebackens kommun. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike

Många olyckor i samband med snövädret

Det har varit en del olyckor i samband med snövädret som drog in över Dalarna på lördagen. De flesta inträffade på eftermiddagen men enligt både polisen och SOS Alarm så ska ingen ha varit särskilt allvarlig. Ett par personer har fått föras till sjukhus efter att bland annat ha klagat över rygg- och nacksmärtor.

I Smedjebackens kommun, i närheten av Ulfshyttan, inträffade en singelolycka på väg 635. Det här var vid 16-tiden och det ska ha varit en bil som körde av i snövädret. Enligt dt.se befann sig sex personer i bilen. Ingen behövde dock uppsöka sjukhus.

Vid 16.47 på riksväg 70 mellan Mora och Älvdalen, i höjd med Spjutmo, inträffade en olycka. Ingen skadades.

Strax innan 18-tiden på lördagen skedde en olycka på riksväg 70 mellan Rättvik och Mora. Detta var en singelolycka där ingen skadades.

Vid ungefär samma tid så skedde en singelolycka på riksväg 70 mellan Avesta och Hedemora. Enligt dt.se var det en personbil som kört av vägen och in i ett viltstängsel. Ingen ska vara förd till sjukhus uppger SOS Alarm.

Vid 22-tiden på lördagskvällen inträffade en trafikolycka på E16 i Borlänge, vid Grådarondellen. Ingen person skadades i den olyckan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".