Här är svenska herrstafettlaget

3:08 min

Förbundskapten Rikard Grip har nu gjort sitt val inför fredagens lopp. Det blir Calle Halfvarsson, Marcus Hellner, Johan Olsson och Daniel Richardsson som kör för Sverige i morgon.

Calle Halfvarsson, Marcus Hellner, Johan Olsson och Daniel Richardsson, där har ni laget som kör för Sverige i fredagens herrstafett.

Samma lag som tog VM-silver i Val di Fiemme.

– Vi har fyra åkare som är i väldigt, väldigt bra form och för Calles Halfvarsson del så var 15 km ett lopp som han mer eller mindre bara tog sig igenom när han kände att det inte funkade 100-procentigt, men han visade tidigare i veckan att han ska vara med, säger förbundskapten Rikard Grip.

Ordningen på åkarna, vem som startar och så vidare, bestäms senare i dag. Lars Nelson, som var med i OS-laget i Sotji, är reserv.

– Det känns bra på ett sätt att vi har sån bredd att vi har en OS-guldmedaljör som inte platsar i det här laget, säger Rikard Grip.

Norge ställer upp med Niklas Dyrhaug, Didrik Tönseth, Anders Glöersen och Petter Northug.

– Ett väldigt bra lag med imponerade namn och de har visat bra form. (Anders) Glöersen tog ju silver i går och Petter (Northug) vet vi vad han går för, säger Grip.