En fotboll
Foto: CHRISTINE OLSSON / TT.

Tung förlust, Kvarnsveden!

Kvarnsvedens Robin Decker efter förlusten
2:17 min

Kvarnsveden gjorde kanske sin bästa match så här långt i Damallsvenskan, men fick ändå ingen poäng med sig. Vittsjö vann med 3-2.

Vittsjö var långa stunder nedtryckt på egen planhalva, men förde ändå matchen målmässigt. Laget hade ledningen 1-0, 2-1 och 3-2.

Kvarnsvedens oförmåga att göra mål på de chanser laget skapade, samt en del märkliga domslut gjorde att Vittsjö knep trepoängaren.

Vid ställningen 1-1 gjorde Vittsjö 2-1 på en frispark där få av åskådarna hängde med i bedömningen, och 3-2 kom på en lika märkligt dömd straff.

Att skylla helt på domaren är dock inte heller rättvisande. Kvarnsveden hade lägen, bland annat fyra ramträffar, men det var en sådan dag när det mesta gick emot.

Kvarnsveden blir nu kvar på den nedre tabellhalvan, och laget har fortsatt problem med svåra skador. Debuterande målvakten Jenny Wahlén får dock klart godkänt för sin insats.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".