Vissa patienter kommer att bli erbjuden ett digitalt läkarbesök. Foto: Janerik Henriksson/TT
1 av 2
Hur påverkar den digitala utvecklingen turismen när vi blir allt mer beroende av tekniken för att planera våra semestrar? Foto: Janerik Henriksson/TT .
En massa människor som minglar
2 av 2
Det är någon som engagerar flera hundra forskare från hela världen som träffas idag på Högskolan Dalarna i Falun för att prata om den digitala turismen. Foto: Lisa Linder Lindberg.

Svårt för mindre företag att hinna med i digitala utvecklingen

2:22 min

I takt med att vi har blivit allt mer digitala så har vårt resande förändrats. Och det här kan vara ett problem för mindre företag.

Hur påverkar den digitala utvecklingen turismen när vi blir allt mer beroende av tekniken för att planera våra semestrar?

Det är någon som engagerar flera hundra forskare från hela världen som träffas idag på Högskolan Dalarna i Falun för att prata om den digitala turismen.

Ett problem för många mindre företag här i länet kan vara att det blir svårt att hinna med i utvecklingen, det menar Susanna Heldt Cassel, professor i kulturgeografi på Högskolan Dalarna.

Hör intervju med henne här i ljudfilen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".