Rickardsson missade final

PÅ lördagen kördes den tredje GP-tävlingen i speedway på inomhusarena i Cardiff. För första gången i år missade Avestas Tony Rickardsson finalen.
Tony Rickardsson imponerade som vanligt - till en början. Han vann sina tre första heat i mästerlig stil. Men sen, i semifinalen, tog det stopp. Först började det regna - inomhus! Taket på arenan var öppet, och det tog tid att stänga. Sen blev det förvirring i starten. Startlamporna verkade inte fungera. Tony släppte koncentrationen för en kort stund och drog tillbaka cykeln. Då släpptes fältet iväg. En besviken Rickardsson blev trea i mål. Men inga protester hjälpte. 13 poäng gör att Tony efter tre av tio deltävlingar nu delar ledningen i VM med gårdagens segarare, australiensaren Ryan Sullivan. Båda har 58 poäng. Av övriga masförare lyckades Leigh Adams bäst. Han blev fyra i Cardiff. Andrew Smith och Niklas Klingberg blev artonde, respektive nittonde man.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".