Stökig natt i Dalarna

Det har varit en stökig natt i Dalarna med mycket ungdomsfylla och flera fall av misshandel. I Malung och i Falun sitter tre personer anhållna misstänkta för grov misshandel.

I Malung sitter en man och en kvinna i 20-årsåldern anhållna, sedan de vid halv tvåtiden i natt misshandlat en 21-årig man så svårt att han fick föras till Mora lasarett för vård. Misshandeln ägde rum i centrala Malung, sedan de två nu anhållna sparkat på 21-åringens bil. När han gick för att få en förklaring, blev han överfallen och misshandlad.
I Falun sitter en 21-årig man anhållen för grov misshandel, sedan han i Geislerska parken vid halv fyra tiden i morse misshandlat en 20-åring.
Misshandelsfall har också anmälts på flera andra platser i länet. Dessutom har många tagits in av polisen för att få sova ruset av sig, då de var kraftigt berusade.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".