Oavgjort när Masarna mötte Smederna

I elitserien i speedway blev det oavgjort, 48-48, i går kväll mellan Masarna/Avesta och Smederna från Eskilstuna. Men det resultatet var en liten besvikelse för Antonio Lindbäck och de andra i Masarna som ledde med tio poäng i pausen och såg ut att gå mot en säker seger

Det som såg ut att bli en säker seger för Masarna blev istället en riktigt spännande match ändå till det sista heatet. Smederna lyckades med det mest i sina heat och lyckades vinna tre heat med 5-1 och hade faktiskt ledningen med fyra poäng inför det sista heatet. Men där lyckades ändå Antonio Lindbäck och Tony Rickardsson via en dubbelseger rädda ett oavgjort resultat.

Masarna: Tony Rickardsson 13, Antonio Lindbäck 11, Fredrik Lindgren 7, Sebastian Aldén 6, Ales Dryml 4, Simon Stead 4, Niklas Aspgren 3. Smederna: Billy Hamill 12, Robert Sawina 11, Scott Nicholls 9, Wieslaw Jagus 9, Andreas Lekander 4, Erik Andersson 3.

Publik: 3 248.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".